Teske naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Teske naar De Oosterpoort
Teske naar De Oosterpoort

Teske, vlogster en tevens zangeres, komt op vrijdag 8 december naar De Oosterpoort. De veelzijdige internetbekendheid timmert inmiddels op alle fronten aan de weg met een debuutalbum onder het TopNotch-label en zet dit kracht bij met een nieuwe show.

Veelzijdig
De 22-jarige Teske de Schepper hoort bij de nieuwe generatie Nederlandse sterren die hun populariteit voornamelijk op YouTube, Instagram en Facebook verkregen hebben. Behalve geitenknuffelaar, Expeditie Robinson-deelnemer en macaronverslaafde is Teske ook zangeres en niet zomaar één: nadat ze vorig jaar een platendeal had getekend, schopte ze het met haar eerste single meteen tot De Wereld Draait Door en Noorderslag.

Zangcarrière
Vanaf het moment dat Teske de Schepper (26 augustus 1995) geluid kon maken en een pen kon vasthouden, begon ze met zingen en schrijven. Op 19-jarige leeftijd ruilde ze haar boerendorpje om voor het drukke Amsterdam om aan haar carrière te werken. In november 2014 bracht ze haar eerste single Rewritten uit, die ze schreef met Léon Paul Palmen en Janet Devlin. De single stond wekenlang in de Tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers). In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit Samen uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Op 17 juni 2016 trad Teske op voor duizenden mensen bij Ronnie Flex & Friends in Ahoy Rotterdam.

Debuutalbum
Teske vindt het uitdagend en inspirerend om verschillende genres en schrijfstijlen te remixen tot een geheel eigen sound. Op dit moment werkt ze aan haar eerste album. De verwachtingen wat betreft het nieuwe materiaal, dat ze ongetwijfeld ten gehore gaat brengen op 8 december, zijn hooggespannen.

Teske
Datum: Vrijdag 8 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek