WAND naar Doornroosje

Ticketmaster
WAND naar Doornroosje
WAND naar Doornroosje

WAND maakt een overdonderende combinatie van rock, stoner, krautrock en progrock voorzien van een psychedelica, sixties-harmonieën, een flinke dosis energie en aangename portie waanzin. ‘Ganglion Reef’ is het doorbraakalbum van dit vijftal uit Los Angeles, geproduceerd door vriend en superfan Ty Segall. Op de derde langspeler ‘1000 Days’ uit 2015 klinken iets meer nummers met kop en staart dan op hun debuutplaat. In september verscheen hun nieuwste album ‘Plum’ via het label Drag City Records, met ook daarop weer het bekende psychedelische geluid.

Aanrader voor liefhebbers van Thee Oh Sees, Meatbodies, Ty Segall, FUZZ en King Gizzard and the Lizard Wizzard. De band schopte het al tot publieksfavoriet op festivals als Le Guess Who en Down the Rabbit Hole en vanavond pakken ze ook Nijmegen in!

WAND
Datum: 23 februari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start vrijdag 6 oktober om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek