25 Years of Rage Against The Machine naar Bibelot

Ticketmaster
25 Years of Rage Against The Machine naar Bibelot
25 Years of Rage Against The Machine naar Bibelot

Het is precies 25 jaar geleden dat het verpletterende debuutalbum van Rage Against The Machine verscheen. Een groep eredivisie artiesten voert deze muzikale mokerslag integraal uit. In Bibelot de exclusieve try-out! Tim van Delft en Jop van Summeren (De Staat) vormen de ritmesectie en gitarist Tom Sikkers (Daybroke, Brotherhood Foundation) levert het kenmerkende staccato gitaarspel. Op deze strakke basis spuwen verschillende zangers de messcherpe teksten van Zack De La Rocha. De wisselende frontmannen- en vrouwen zijn: David Achter De Molen (John Coffey), Caroline Westendorp (The Charm The Fury), Roy Smolenaars (Memphis Maniacs), Marco Roelofs (Heideroosjes / STAVAST) en Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy). Met gepaste eerbied, maar dezelfde woede brengen ze alle klassiekers van het debuut. Van ‘Bombtrack’ tot ‘Fistful Of Steel’ en natuurlijk ‘Killing In The Name Of’. “Fuck you, I won’t do what you tell me!”

25 Years of Rage Against The Machine
Datum: 27 november
Zaal: Bibelot
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek