Barbagallo naar de Melkweg

Ticketmaster
Barbagallo naar de Melkweg
Barbagallo naar de Melkweg

Julien Barbagallo is geboren in Toulouse, drummer van Tame Impala, een Europeaan maar vooral een Franse songwriter. Dat is duidelijk te horen in elke intro, verse en chorus van zijn liedjes. Het resulteert in goede Franse pop, met een paar invloeden van folk, prog rock en chanson. Zijn laatste album ‘Big Dog’ releasde hij in oktober. Het is diepgaand, maar nooit te heftig, exentriek maar nooit te ingewikkeld en persoonlijk maar nooit exclusief. Zaterdag 24 februari staat hij bij ons in de Upstairs. In het voorprogramma staat het Nederlandse Banner. Banner. staat voor verfijnende, indiepop die gekenmerkt wordt door het unieke getokkel van z’n gelijknamige frontman.

Barbagallo
Datum: 24 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek