BLØF naar De Oosterpoort

Ticketmaster
BLØF naar De Oosterpoort
BLØF naar De Oosterpoort

Op 17 december gaan we ‘Zachtjes Zingen’ in de Grote Zaal. Want op die dag komt Nederpopgigant BLØF terug naar Groningen! Dankzij hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten groeide de band uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland.

Vaderlandse pop
BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en speelden memorabele optredens op vele plekken, van stadion tot huiskamer en van Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA. Na vele uitverkochte shows blijkt de band nog steeds enorm populair.

Het perfecte liedje
Maar achterover leunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen!

BLØF is AAN
Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt AAN, het twaalfde studio-album van BLØF dat dit voorjaar verscheen. AAN is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio’s in binnen- en buitenland. Een plaat zoals we van BLØF gewend zijn, maar toch nét even anders.

14 nieuwe liedjes
Op AAN staan 14 nieuwe liedjes met titels als Zachtjes Zingen, Als Je Weggaat en Hierheen. BLØF werkte hiervoor onder andere samen met Typhoon en Anneke van Giersbergen.

In het voorjaar van 2018 geeft de band een concert in de Ziggo Dome, maar niet voordat ze op 17 december De Oosterpoort als vanouds op z’n kop komen zetten met een clubshow in de Grote Zaal.

BLØF
Datum: zondag 17 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop start zaterdag 7 oktober om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek