Cocker Rocks naar ’t Paard

Ticketmaster
Cocker Rocks naar ‘t Paard
Cocker Rocks naar ‘t Paard

Rocklegende Joe Cocker mag dan zelf niet meer onder de levenden zijn; zijn songs zijn onsterfelijk. Met dank aan bandleden Cliff Goodwin, Mitch Chakour en Deric Dyer, die jarenlang met de in 2014 overleden zanger op de planken stonden. Zij wilden Joe’s muzikale nalatenschap levend houden voor zijn talloze fans en zijn songs net zo authentiek ten gehore brengen zoals hij ze zelf zong. Een ‘mission impossible’, leek het, want waar vind je een stem die kan tippen aan Cocker’s markante rauwe stemgeluid? Die vond het drietal in de Londense rockzanger Elliot Tuffin, die heel veel inspiratie haalde uit de muziek van Cocker en qua stem verbluffende overeenkomst vertoont met zijn idool. Die gelijkenis maakt ‘Cocker Rocks!’ tot een regelrechte reïncarnatie van de ziel van Joe Cocker!

Cocker Rocks
Datum: woensdag 7 maart 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek