Cocker Rocks naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Cocker Rocks naar Tivoli Vredenburg
Cocker Rocks naar Tivoli Vredenburg

De legendarische Engelse zanger Joe Cocker is al drie jaar niet meer onder ons, maar zijn muziek wordt in leven gehouden door de tribute-band Cocker Rocks. Niet zomaar een tribute-band, want de leden Cliff Goodwin, Mitch Chakour en Deric Dyer stonden jarenlang op de planken met Joe Cocker zelf. In de Londense rockzanger Elliot Tuffin hebben ze een frontman gevonden die een regelrechte reïncarnatie van Joe Cocker lijkt te zijn. Verwacht vanavond klassiekers als You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, The Letter en natuurlijk het onverwoestbare With A Little Help From My Friends!

Cocker Rocks
Datum: 13 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek