Confidence Man naar Merleyn

Ticketmaster
Confidence Man naar Merleyn
Confidence Man naar Merleyn

Het uit Australië afkomstige Confidence Man brak dit jaar door in hun thuisland met singles ‘Boyfriend’ en ‘Bubblegum’. Hun groovy boogie-down-sound klinkt alsof Deee-Lite aan het jammen is met Tom Tom Club en Vulfpeck.

Frontduo Janet Planet en Sugar Bones zingen, zorgen voor funky danspasjes en en worden aangedreven door de twee muzikanten Reggie Goodchild en Clarence McGuffie. Confidence Man speelde de grootste festivals van Australië al plat en bracht in juni een eerste bezoek aan Europa. Ook Down the Rabbit Hole maakte toen kennis met dit kwartet uit Brisbane. Partytiiiiiiiiiiiiime!

Confidence Man
Datum: 03 december
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek