Confidence Man naar Paradiso

Ticketmaster
Confidence Man naar Paradiso
Confidence Man naar Paradiso

Confidence Man uit het Australische Brisbane laat hun boogie-down sound liever voor zich spreken. Evenals de namen van de artiesten, Janet Planet en Sugar Bones verzorgen de vocals en bijbehorende choreografie, waar Reggie Goodchild en Clarence McGuffie (die alleen te herkennen zijn aan hun zwartgesluierde imkerhoeden) het instrumentale gedeelte voor hun rekening nemen. Denk aan een combinatie van Vulfpeck, Tom Tom Club en Deee-Lite. Er is nog geen album, maar de 3 singles die al uit zijn staan bomvol energie en lekkere grooves. De band heeft ook getekend bij UK label Heavenly Recordings, waar o.a. ook King Gizzard and the Lizard Wizard getekend staat.

Confidence Man
Datum: Zaterdag 2 December 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets vanaf 6 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek