Dvne + Crackhouse naar Merleyn

Ticketmaster
Dvne + Crackhouse naar Merleyn
Dvne + Crackhouse naar Merleyn

De Schotse progressieve metalband Dvne (spreek uit als Dune) heeft met het album ‘Asheran’ een fenomenaal debuut uitgebracht. Een avontuurlijke amalgaan van stoner, doom, sludge en post-metal. Cleane zang wordt afgewisseld met diepe rauwe grunts, inventieve dubbele gitaarloopjes worden gecombineerd met monsterlijk massieve riffs. Allemaal vol overtuiging en met speels gemak gebracht, ook technisch is het allemaal dik in orde. Dvne is een hele dikke aanrader voor liefhebbers van Anciients, Cult of Luna, ISIS, Inter Arma, Elder en vroege Mastodon.

Crackhouse uit Frankrijk komt binnenkort met hun nieuwe album ‘Be No On. Be Nothing’. Zware doom en sludge metal waar de rock ‘n’ roll van af spat.

Dvne + Crackhouse
Datum: 07 november
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek