Eefje de Visser naar Rotown

Ticketmaster
Eefje de Visser naar Rotown
Eefje de Visser naar Rotown

Met haar vorige plaat Nachtlicht heeft Eefje de Visser iets ontzettend knaps gedaan. Ze heeft zichzelf opnieuw uitgevonden zonder zichzelf per se helemaal opnieuw uit te vinden. Nachtlicht is qua arrangement een meesterwerk geworden: een spannende, dromerige samensmelting van elektronische en akoestische elementen.

Door die onderhuidse, beklemmende sferen hang je des te meer aan De Vissers lippen. Ze heeft zich ontwikkeld tot een moderne songwriter: niet iemand die slechts met mooie akoestische liedjes aan komt waaien, maar ook dansbaar en experimenteel uit de voeten komt.

Kortom: Eefje de Visser is een artiest die alle facetten tot in de puntjes zelf beheerst: de instrumentatie, de aankleding en de spanningsbogen. Vanavond kiest ze voor een solo-show met beeldelementen. De Londense filmmaker Maxmana, verantwoordelijk voor die prachtige clip van Scheef, verzorgt hierbij de visuele aankleding.

Eefje de Visser
Datum: 17 december
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek