Finn Andrews naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Finn Andrews naar Tivoli Vredenburg
Finn Andrews naar Tivoli Vredenburg

De naam Finn Andrews doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de naam van zijn band vast wel: The Veils. De Nieuw-Zeelandse/Engelse band staat bekend om zijn intense, donkere indierock en is dan ook populair bij film- en tv-makers – zo dook de complete band onlangs nog op in een aflevering van Twin Peaks, waarin ze hun nummer Axolotl (2016) speelden in een café. Verwacht van Andrews vanzelfsprekend veel The Veils-nummers, maar ook werk van zijn soloplaat die in de maak is. Weetje voor de Popquiz: Finns vader, Barry Andrews, is medeoprichter van de Engelse band XTC!

Finn Andrews (The Veils)
Datum: 16 December
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek