Grandmaster Flash naar de Effenaar

Ticketmaster
Grandmaster Flash naar de Effenaar
Grandmaster Flash naar de Effenaar

Zijn vliegticket is geboekt, de grootmeester komt naar Effenaar! Wat als je niet alleen de turntable skills van een van de beste hiphop DJ’s ter wereld kan horen, maar ook zien? Hiphoppionier Grandmaster Flash laat in een nieuw visueel spektakel zijn breaks, scratches en mix skills zien, plus de originele albumhoezen van alle muziek die hij draait. Je kan deze avond niet alleen losgaan op de tofste tracks, op groot scherm kan je ook live en in detail volgen hoe de Grandmaster on stage de lekkerste hiphopplaten aan elkaar mixt. De legendarische DJ neemt je mee op een audiovisueel geschiedenislesje in hiphop, waar hij zelf een prominente rol in heeft gespeeld. Een blockparty in ons eigen Effenaar met Grandmaster Flash: Hip Hop, People, Places and things!

Return Of The Boom Bap dj-team: Rachi & Charm
De avond wordt aan elkaar gedraaid door niemand minder dan onze eigen hiphophelden van Return Of The Boom Bap! Lokale grootmeesters in oldskool ‘boom bap bangers’ waar je body electric van wordt. Alle classics van o.a. Run DMC, KRS ONE, Beastie Boys, NAS, Mobb Deep en Wu Tang Clan komen voorbij. Resident boom Bap DJ’s Rachi & Charm zorgen letterlijk voor die ‘Return Of The Boom Bap.

Grandmaster Flash
Datum: 17 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 23:00 uur
Zaal open: 23:00 uur
Tickets vanaf za 7 okt ’17

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek