Jake Bugg naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Jake Bugg naar Tivoli Vredenburg
Jake Bugg naar Tivoli Vredenburg

Als je het cv van de Engelse singer-songwriter Jake Bugg bekijkt, is het moeilijk te geloven dat hij nog maar 23 jaar is. Op zijn zeventiende stond hij al op Glastonbury en een jaar later, in 2012, kwam de doorbraak met zijn zelfgetitelde debuutalbum en de hits Lightning Bolt en Two Fingers. Jake Bugg combineert gedegen songschrijfskills met een typisch Engelse, Oasis-achtige swag, een van de redenen waarom hij verschillende generaties aanspreekt. Op zijn vierde album Hearts That Strain (2017) laat Bugg zijn romantische kant zien met een verzameling sixties-klinkende, akoestische popliedjes!

Jake Bugg
Datum: 03 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek