Jungle + Gengahr naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Jungle + Gengahr naar Paradiso Noord
Jungle + Gengahr naar Paradiso Noord

Jungle werd in 2013 opgericht door Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson. Samen bouwden ze aan een mysterieus imago, gingen als J en T door het leven op en bouwden zo langzaam aan een hype. Na de release van het wereldwijd bejubelde debuutalbum was het snel gedaan met alle mysterie en staan ze werkelijk op ieder festival en en iedere zaal. Jungle is op het podium een ontzettend goede neo-soulband, bestaande uit liefst zeven bandleden. Die dynamiek op het podium wordt versterkt door een intense lichtshow en natuurlijk ijzersterke liedjes als ‘Busy Earnin” en ‘Time’. Nu, drie jaar later, is het eindelijk tijd voor nieuw materiaal van het duo uit Londen en op 10 november kun je daar als eerste live kennis mee maken in Paradiso Noord.

Jungle + Gengahr
Datum: 10 November 2017
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek