Mansionair naar Paradiso

Ticketmaster
Mansionair naar Paradiso
Mansionair naar Paradiso

Multi-instrumentalisten Jack Froggatt, Lachlan Bostock en Alex Nicholls, oftewel Mansionair, zijn afkomstig uit Sydney en maken mysterieuze indiepop. De release van de track ‘Hold Me Down’ (2014) resulteerde in miljoenen streams op Spotify en lovende kritieken van o.a. NME, The Guardian, BBC Radio 1 en Stereogum. Ook bij CHVRCHES bleef de band niet onopgemerkt. Zij besloten om de ‘Hold Me Down EP’ uit te brengen op hun eigen label Goodbye Records en ze mee te nemen op hun ‘Every Open Eye’-Tour. Glassnote Records tekende de band en voorprogramma’s voor bands als Florence and the Machine, Alt-J, en The Temper Trap bleven niet uit. Mansionair weet zowel live als op plaat een bijzondere ambiance te creëren met hun bonte mix van pianospel en sferische synthesizer soundscapes.

Mansionair
Datum: 26 November 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 22:00
Aanvang: 22:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek