Mother’s Finest naar Burgerweeshuis

Ticketmaster

Mother’s Finest is dé pionier van de funkrock. De band voelt zich echter ook als een vis in het water met genres als gospel, R&B en zelfs metal en jazz. Deze mix werd in het pre-Prince en Red Hot Chili Peppers tijdperk als uniek ervaren en leverde de band een flinke schare fans op.

Wereldhits als Fire, Baby Love, Don’t Wanna Come Back, Love Changes en Piece of the Rock hebben er dan ook voor gezorgd dat er onder drie generaties fans miljoenen albums werden verkocht. Nog steeds staan Joyce Kennedy en consorten voor uitverkochte zalen over de hele wereld. Het zijn niet alleen pioniers, maar ook overlevers die tot op de dag van vandaag trouw blijven aan hun roots.

Mother’s Finest
Datum: 6 Februari
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek