MY BABY naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
MY BABY naar Tivoli Vredenburg
MY BABY naar Tivoli Vredenburg

De Nederlandse voodoofunkbluesband MY BABY heeft in de vijf jaar van hun bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. Zo stonden ze al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, toerden door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en wonnen een Edison. Dit jaar verscheen hun derde plaat Prehistoric Rhythm en dat ging gepaard met een compleet nieuwe liveshow, of zoals MY BABY het noemt: ‘een sjamanistische reis door een samenspel van muziek, visuals en licht.’ De band sluiten een uiterst succesvol 2017 af met een ‘End of 2017 Celebration’ concert in Ronda!

MY BABY
Datum: 23 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek