Propagandhi naar de Melkweg

Ticketmaster
Propagandhi naar de Melkweg
Propagandhi naar de Melkweg

Al drie decennia staat Propagandhi bekend om hun onvervalste links-activistische melodieuze hardcore punk, met sterke albums bij de vleet. Op Propaghandi’s nieuwe album ‘Victory Lap’, uitgebracht op Epitaph Records, wordt hun classic skatepunk-sound van weleer aangedikt met messcherpe thrash metalriffs en complexe songstructuren. De band is zo mogelijk nog bozer dan voorheen en haalt in de teksten weer flink uit naar vele misstanden in de wereld. Maar na 30 jaar weet de band ook meer diepgang in de songs te leggen en dit alles levert wederom een plaat op die per draaibeurt beter wordt. Nu komt de band na 4 jaar eindelijk weer terug naar de Melkweg!

Propagandhi
Datum: 24 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek