Rejjie Snow naar de Melkweg

Ticketmaster
Rejjie Snow naar de Melkweg
Rejjie Snow naar de Melkweg

In 2013 maakte de uit Dublin afkomstige Rejjie Snow erg veel indruk met de mixtape ‘Rejovich’. Op deze EP met spraakmakend artwork introduceert hij zijn surrealistische stijl in zijn vlijmscherpe raps. Verwachtingen waren hoog en Vice noemde hem al de beste Ierse rapper ooit. Om het eindeloze wachten op zijn debuutplaat ‘Dear Annie’ wat te temperen, is er in de tussentijd ook nog een vlammende mixtape uitgebracht ‘The Moon & You’ met featurings van onder andere Joey Bada$$ en Jesse Boykins. Trippende tracks die niets of niemand uit de weg gaan. Waar zijn eerste releases gehuld zijn in mysterie, geeft Snow zich dit jaar bloot!

Rejjie Snow
Datum: 17 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19.30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek