Rilan & The Bombardiers naar Patronaat

Ticketmaster
Rilan & The Bombardiers naar Patronaat
Rilan & The Bombardiers naar Patronaat

Pop, funk, rhythm & blues, dat zijn de ingrediënten die Rilan & The Bombardiers tot Rilan & The Bombardiers maken. De eclectische muziekstijl van de Haarlemse band heeft hen al heel wat succes opgeleverd. Zo was single Walking On Fire te horen in tv-series als Shooter, Shut Eye en Rosewood én werd de band al benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent. In 2018 verschijnt het debuutalbum van Rilan & The Bombardiers en daarvan is single Supernatural een mooi voorproefje. Het nummer werd al Radio 2 Topsong, dus dat belooft al heel wat voor de rest van het album dat begin 2018 uitkomt. Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feestje. Vanavond vieren we samen met hen de albumrelease show!

Rilan & The Bombardiers
Datum: 03 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:15 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek