Teske naar Burgerweeshuis

Ticketmaster

Teske de Schepper heeft oneindig veel YouTube- en Instagramvolgers maar ze wilde meer en is inmiddels ook een succesvol zangeres. Met haar eerste single ‘Rewritten’ stond ze wekenlang in de tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken!

In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers). In mei 2016 bracht Teske met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen.
Dit najaar verschijnt haar eerste album. Easy, jazzy pop met een duister randje.

Teske
Datum: 22 December
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek