Teske naar Doornoosje

Ticketmaster
Teske naar Doorroosje
Teske naar Doorroosje

De 22-jarige Teske de Schepper hoort bij de nieuwe generatie Nederlandse sterren die hun populariteit op social media vergaren.

Behalve geitenknuffelaar, Expeditie Robinson-deelnemer en macaron-verslaafde is Teske ook zangeres, en niet zo maar eentje. De muzikale carrière van Teske gaat net als haar views met Mr Polska & Boaz van de Beats in een steile lijn omhoog. Ze debuteerde met ‘Rewritten’ en scoorde daarna een grote hit met ‘Samen’. Miljoenen streams en een gouden plaat verder speelt Teske inmiddels ook live.

In 2016 maakte de lens van haar camera voor het eerst plaats voor een concertzaal. Binnen no-time waren de shows uitverkocht. Ze tekende bij Top Notch en scoorde met haar single ‘Oesters & Champagne’.

Teske
Zaal: 14 december
Zaal: Doornoosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek