Teske naar Patronaat

Ticketmaster
Teske naar Patronaat
Teske naar Patronaat

Nederlandstalige dreampop met een elektronisch randje. Vanaf het moment dat Teske geluid kon maken en een pen kon vasthouden, begon ze met zingen en schrijven. Op 19-­jarige leeftijd ruilde ze haar boerendorpje om voor het drukke Amsterdam om aan haar carrière te werken. In november 2014 bracht ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit, wat ze schreef met Léon Paul Palmen en Janet Devlin. De single stond wekenlang in de Tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers). In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Op 17 juni 2016 trad Teske op voor duizenden mensen bij Ronnie Flex & Friends in Ahoy Rotterdam.

Teske vindt het uitdagend en inspirerend om verschillende genres en schrijfstijlen te remixen tot een gehele eigen sound. Op dit moment werkt ze aan haar eerste album.

Teske
Datum: Vr 15 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek