Teske naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Teske naar Tivoli Vredenburg
Teske naar Tivoli Vredenburg

De 22-jarige Teske de Schepper hoort bij de nieuwe generatie Nederlandse sterren die hun populariteit voornamelijk op YouTube, Instagram en Facebook vergaren. Behalve geitenknuffelaar, Expeditie Robinson-deelnemer en macaronverslaafde is Teske ook zangeres. In 2014 schopte haar eerste single Rewritten het meteen tot De Wereld Draait Door en na King For A Day (van de Ola-reclame) scoorde ze zelfs een gouden plaat met het nummer Samen (met Mr. Polska). Teske’s debuutalbum komt eraan, intussen vermaken we ons met haar niet-uit-je-kop-te-krijgen laatste hit Oesters En Champagne!

Teske
Datum: 16 December
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek