The Symphonic Pink Floyd Show naar Ahoy

Ticketmaster
The Symphonic Pink Floyd Show naar Ahoy
The Symphonic Pink Floyd Show naar Ahoy

The Symphonic Pink Floyd Show is een concert voor wie houdt van symfonische muziek, maar ook voor wie houdt van de typische, herkenbare psychedelische Pink Floyd-rock. Beide werelden vinden elkaar op 19 december in Rotterdam Ahoy. Je wordt meegesleept in de muziek, gebracht door een uitgebreid symfonisch orkest, dat perfect tot uiting komt dankzij de state of the art technologie, spectaculaire drones, surreële visuals en een adembenemende lasershow. Elke Pink Floyd-fan moet deze ervaring meemaken, zeker met de Canadese gastartiest James Labrie. De frontman van metalband Dream Theater gooit hoge ogen wanneer hij de muziek van Pink Floyd vertolkt. Je moet het zien om het te geloven, zeker als muziekliefhebber!

The Symphonic Pink Floyd Show
Datum: 19 december 2017
Zaal: Ahoy
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek