Whitney Rose naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Whitney Rose naar Tivoli Vredenburg
Whitney Rose naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaans-Canadese zangeres Whitney Rose maakt goed in het gehoor liggende country met popinvloeden, geïnspireerd door grootheden als Hank Williams, Tammy Wynette en Dolly Parton. Het succes kwam voor Rose met haar tweede album Heartbreaker Of The Year (2015), dat werd geproduceerd door Mavericks-frontman Raul Malo. Rose woont tegenwoordig in Austin, Texas en dat bevalt haar zo goed dat ze begin 2017 een muzikale liefdesverklaring aan die stad uitbracht, de ep South Texas Suite. Op 6 oktober verschijnt haar nieuwe album Rule 62, wederom geproduceerd door Raul Malo!

Whitney Rose
Datum: 31 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek