Yori Swart naar Rotown

Ticketmaster
Yori Swart naar Rotown
Yori Swart naar Rotown

Yori Swart neemt je mee op avontuur op haar nieuwste plaat, het door Fink geproduceerde September. Van het beklemmende, intieme Long Time Gone trekt de songwriter/gitariste je naar de verwilderde weides van Bonfire. Triangle stopt zowaar een gospelhymne in het spanningsveld van een The War On Drugs, waarbij de leegtes en fijne details eventjes hun plekje in de zon krijgen.

How Thin is een meditatief popliedje met sterke zanghook, terwijl One More Chance uitmondt tot ontzagwekkende, filmische pracht. Voor ieder wat wils, kortom, doch tegelijkertijd lijmt Swart de boel knap aan elkaar met haar fraaie stem en virtuoze gitaarspel. Vanavond gaan we dit kunstwerk live meemaken. September ligt weliswaar net achter ons, dit concert is iets om reikhalzend naar uit te kijken!

Yori Swart
Datum: 6 December
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek