De Jeugd Van Tegenwoordig naar De Oosterpoort

Ticketmaster
De Jeugd Van Tegen- woordig naar De Oosterpoort
De Jeugd Van Tegen- woordig naar De Oosterpoort

“Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. Ze steken de hele stad in de fik. Let’s go.” De Jeugd Van Tegenwoordig komt terug naar De Oosterpoort en je hoeft niet lang meer op ze te wachten. Op donderdag 7 december staan ze in de Grote Zaal.

Tien jaar geleden zette De Jeugd Van Tegenwoordig zichzelf met Watskeburt in één oerknal op de kaart. Het kon niet anders; Watskeburt zou al snel doorstoten naar de nummer 1-positie van de hitlijst. Voorjekijkendoorlopen was de volgende hit die klaarstond en ook daarna bleven de successen niet uit.

Inmiddels zijn we een decennium en vele hits verder. De DJVT is één van de grootste Nederlandse acts. Daarnaast is de sound van De Jeugd Van Tegenwoordig talloze keren gekopieerd, in binnen- en buitenland.

Ook live heeft De Jeugd een indrukwekkende reputatie. Zowel op festivals als in zalen komen ze tot hun recht en weten ze er voor bezoekers een onvergetelijke avond van te maken. Het is dan ook niet vreemd dat ze award na award binnenslepen. In 2011 werd de Popprijs prooi voor De Jeugd Van Tegenwoordig.

De jongens van De Jeugd blijven productief. Ze hebben al 5 albums, zoals Manon, Get Spanish en Sterrenstof op hun naam staan. Toch lijkt het er sterk op dat ze iets nieuws in petto hebben voor hun optreden op 7 december in De Oosterpoort. Kortom: Ja Natúúrlijk, haal je tickets voor het concert op 7 december!

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: donderdag 7 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek