Macklemore naar AFAS Live

Ticketmaster
Macklemore naar AFAS Live
Macklemore naar AFAS Live

Macklemore staat op zondag 15 april in AFAS Live, Amsterdam. De Amerikaanse rapper scoorde in Nederland samen met Ryan Lewis hits als Thrift Shop en Can’t Hold Us. Daarnaast stond het duo al twee keer eerder in een uitverkochte AFAS Live en waren ze vorig jaar nog te zien in de Ziggo Dome. Macklemore bracht onlangs zijn tweede soloalbum, Gemini, uit. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 13 oktober om 9:00 uur.

Na zijn succes met Ryan Lewis richt Macklemore zich op dit moment weer op zijn solocarrière. Eind september verscheen zijn tweede soloalbum Gemini, dat vooraf werd gegaan door de single Glorious. In de hilarische bijbehorende videoclip reist de rapper op de 100e verjaardag van zijn oma met haar door Californië. Inmiddels zijn ook de singles Marmalade met Lil Yachty en Good Old Days, een samenwerking met Kesha, verschenen. Het optreden is tevens het eerste solo-optreden van de rapper in Nederland.

Hiatus
In 2005 verscheen het eerste soloalbum van Macklemore, getiteld The Language Of My World. Een jaar later ontmoette Macklemore, echte naam Benjamin Haggerty, Ryan Lewis waarna het tweetal samen de studio indook voor de albums The Heist en This Unruly Mess I’ve Made. In juni dit jaar kondigde Macklemore op Instagram aan dat het tweetal een hiatus heeft ingelast en zich beiden voorlopig op hun solocarrières richten.

Macklemore
Datum: Zondag 15 april 2018
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Tickets vanafvrijdag 13 oktober om 9:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek