Niall Horan naar AFAS Live

Ticketmaster
Niall Horan naar AFAS Live
Niall Horan naar AFAS Live

Niall Horan heeft zojuist zijn uitgebreide Europese tournee aangekondigd, die in het teken staat van zijn debuutsoloalbum ‘Flicker’ dat op 20 oktober verschijnt. Op zaterdag 28 april brengt hij zijn ‘World Tour 2018’ naar AFAS Live in Amsterdam.

Niall Horan brengt op 20 oktober zijn eerste soloalbum ‘Flicker’ uit. Onlangs maakte hij al de cover van het album bekend en de nieuwste single, ‘Too Much To Ask’. Ter ere van het album kondigt hij vandaag het uitgebreide Europese deel aan van zijn Flicker World Tour 2018. De veelbelovende Julia Michaels is zijn speciale gast bij de Europese concerten.

Na het wereldwijde succes van de met platina bekroonde 2e single ‘Slow Hands’, die de nummer 1 positie bereikte in de US Top 40, heeft Niall Horan onlangs zijn derde single ‘Too Much To Ask’ van zijn nog te verschijnen debuutalbum uitgebracht. ‘Too Much To Ask’ is een van de eerste liedjes die Horan samen met schrijfpartner Jamie Scott schreef. Het nummer is geproduceerd door Greg Kurstin, die ook al verantwoordelijk was voor de productie van Horan’s eerste solohit ‘This Town’. ‘Too Much To Ask’ is beschikbaar als download en stream. De bijbehorende clip werd geregisseerd door Malia James (Troye Sican, Halsey) en geproduceerd door Tom Birmingham en Targa Sahyoun.

Horan begint zijn Europese tournee in 2018 in zijn thuisland Ierland, waar hij op 12 maart in de 3Arena in Dublin staat. Het Europese deel leidt hem langs iconische plekken zoals O2 Academy Brixton in Londen (22 maart), Vorst Nationaal in Brussel (30 april), Mediolanum Forum in Milaan (7 mei) en eindigt in Coliseu in Lissabon op 12 mei. Op zaterdag 28 april staat Niall Horan in de AFAS Live in Amsterdam. Alle Europese speeldata zijn hieronder te vinden of op www.niallhoran.com/live.

Momenteel is de zanger bezig met zijn ‘Flicker Sessions 2017 Tour’, die binnen enkele minuten uitverkocht. Nadat hij al concerten gaf in Dublin, Londen, Stockholm, Sydney, Tokio, Los Angeles, Las Vegas en Rio de Janeiro trekt Horan naar Philadelphia, waar hij op 29 oktober in The Fillmore Philadelphia het Amerikaanse deel van zijn tour begint. Hij speelt onder meer nog in het intieme Beacon Theatre in New York op 31 oktober en sluit op 22 november af in The Masonic in San Francisco.

Niall Horan, die meer dan 70 miljoen albums verkocht als bandlid van het mega-succesvolle One Direction, begon zijn solocarrière met de singles ‘This Town’ en ‘Slow Hands’, die allebei minstens platina werden in meerdere delen van de wereld. ‘Slow Hands’ steeg in 44 landen meteen naar nummer 1. De single werd uitgeroepen tot een van de ‘Best Songs of 2017 So Far’ door Billboard en is wereldwijd al meer dan 820 miljoen keer gestreamd. De clip met bijbehorende songtekst is al meer dan 83 miljoen keer bekeken. Horan kreeg dit jaar al meerdere prijzen, waaronder awards van People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music en iHeartRadio MMVA.

Niall Horan
Datum: Zaterdag 28 april
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 13 oktober om 9.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek