Thirty Seconds to Mars naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Thirty Seconds to Mars naar Ziggo Dome
Thirty Seconds to Mars naar Ziggo Dome

Het multi-platina verkopende Thirty Seconds to Mars heeft vandaag aangekondigd dat ze in maart, april en mei 2018 op tournee gaat door heel Europa. Op dinsdag 20 maart geeft de band een optreden in Ziggo Dome in Amsterdam.

De band staat bekend als een van de spannendste liveacts ter wereld. Dat bleek maar weer toen de leden hun single Walk On Water eerder dit jaar voor het eerst live ten gehore brachten tijdens een opvallend optreden bij de MTV VMA Awards. Het optreden werd vertoond via infrarood technologie, met Travis Scott als speciale gast. Walk On Water is de eerste single van het aankomende vijfde album van de band. Thirty Seconds to Mars is bovendien genomineerd in de categorie Best Alternative bij de MTV European Music Awards, die op 12 november aanstaande worden uitgezonden. De band zal op een later tijdstip meer informatie prijsgeven over de productie en support act bij hun concerten in Europa.

Thirty Seconds to Mars, bestaande uit Jared Leto, Shannon Leto en Tomo Milicevic, heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen albums verkocht en geeft over de hele wereld uitverkochte concerten in arena’s en stadions. De band heeft in haar carrière ontelbare prijzen en awards binnengesleept, inclusief een dozijn MTV Awards, een Billboard Music Award en een Guinness World Record voor de langstdurende tournee ooit. Op 4 juli jongstleden schoot de band een documentaire met de titel‘A Day in the Life of America. Met 90 crews in 50 staten (plus Washington, D.C. en Puerto Rico) omvat het project het Amerikaanse leven op één bepaalde dag. A Day in the Life of America wordt uitgebracht in 2018. Thirty Seconds to Mars werkt momenteel aan haar langverwachte vijfde studioalbum, dat ook staat gepland voor 2018.

Thirty Seconds to Mars
Datum: Dinsdag 20 maart 2018
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 13 oktober om 9 uur uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek