A. Savage naar Paradiso

Ticketmaster
A. Savage naar Paradiso
A. Savage naar Paradiso

Parquet Courts bracht in de afgelopen vier jaar liefst vijf succesvolle albums uit en doet het nu wat rustiger aan. Dat wil niet zeggen dat de bandleden dat ook doen. Frontman Andrew Savage brengt namelijk dit jaar zijn solodebuut ‘Thawing Dawn’ uit. De twee voorproefjes die al op Spotify te vinden zijn laten een meer ingetogen kant van Savage horen. De lage vocalen die je al van gewend was, klinken op een lager tempo nog dieper en komen harder binnen. Voor het opnemen van zijn soloalbum werkte Andrew samen met vrienden uit de bands Woods, Ultimate Painting, PC Worship, EZTV en Psychic TV.

A. Savage
Datum: 24 Januari 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek