Amenra naar Doornroosje

Ticketmaster
Amenra naar Doornroosje
Amenra naar Doornroosje

Amenra is de afgelopen jaren aan een opmars bezig en maakt grootse indruk met hun intense live shows en albums.

De Belgische band is overdonderend in al haar facetten. De melancholische muziek is ingegeven door het gevoel en overtuiging van de bandleden zelf, met frontman Colin van Eeckhout voorop. De spirituele zoektocht is indringend en voert je langs duistere krochten van de ziel. Inmiddels hebben de Belgen vijf albums uitgebracht, allen van een duistere schoonheid die zijn weerga niet kent. Het nieuwe werk, ‘Mass VI’ is weer net zo louterend, zalvend, hard, zacht, troostend, intens en angstaanjagend als de voorgangers. Amenra is uniek, een band die je gezien moet hebben, zowel akoestisch als non-akoestisch.

Geheel in het teken van het nieuwe album geeft Amenra in januari twee optredens in Nijmegen. Op vrijdag 19 januari doen ze de Stevenskerk aan voor een akoestische show, samen met gasten. Op 20 januari is Doornroosje aan de beurt voor een snoeiharde non-akoestische show. Op beide dagen zal de line-up zal aangevuld worden met gasten.

Amenra
Datum: 20 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 15:00
Aanvang: 15:30
De kaartverkoop start vrijdag 13 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek