AVI ON FIRE & The Howlin’ naar Hedon

Ticketmaster
AVI ON FIRE & The Howlin’ naar Hedon
AVI ON FIRE & The Howlin’ naar Hedon

Een avond waarin twee bands hun krachten bundelen voor een onvergetelijk geheel; The Howlin’ combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop; een frisse sound, gelaagde teksten verpakt in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. Samen klimmen deze twee formaties naar een nieuw niveau, een explosieve avond vol bezieling, plezier en broeierige uitschieters. All in, 1+1=3. Kom het meemaken, en we garanderen dat je dansend, een beetje shaky en tintelend van top tot teen naar huis gaat.

AVI ON FIRE & The Howlin’
Datum: 2 maart
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek