Bløf naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Bløf naar Tivoli Vredenburg
Bløf naar Tivoli Vredenburg

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben in de 25 jaar van hun bestaan alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig Top-40-hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival. Toch klinkt het viertal anno nu gretiger dan ooit en ook aan inspiratie is er geen gebrek. Dit jaar verscheen hun twaalfde studioalbum Aan, waarvoor de band nadrukkelijk uit hun comfort zone is gestapt – niet voor niets gaan veel van de teksten over vertrouwen hebben en het loslaten van controle. Zoals de heren zelf zeggen: ‘Onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja!’

Bløf
Datum: 16 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:30
Zaal open: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek