David Ramirez naar Metropool

Ticketmaster
David Ramirez naar Metropool
David Ramirez naar Metropool

In de jaren 60 zou “We’re Not Going Anywhere” als protestplaat worden bestempeld. Maar we zitten in jaren 10 van de 21e eeuw, en met de term protestplaat doe je dit werk ook wel een beetje tekort. Daarover later meer. Eerst David Ramirez.

Singer-songwriter en maker van hemelbestormende moderne americana. Kind van Amerikaans-Mexicaanse ouders, opgegroeid in Austin,Texas, en dus geen voorstander van het bouwen van muren gebaseerd op misplaatste angsten, vooroordelen en xenofobie. Zijn verontwaardiging over de staat van het land levert een prachtige plaat op. En hij zingt ook gewoon over de liefde en zo hoor….

David Ramirez
Datum: zo. 04 feb 2018
Zaal: Metropool
Zaal open: 17:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek