De Jeugd van Tegenwoordig naar Annabel

Ticketmaster
De Jeugd van Tegen- woordig naar Annabel
De Jeugd van Tegen- woordig naar Annabel

De Jeugd van Tegenwoordig keert terug naar Annabel. Ze zijn inmiddels de dertig gepasseerd, maar zoals men zegt, boys will be boys. En De Jeugd blijft dus De Jeugd. De humoristische, slimme dictie van Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo en de onmiskenbare beats van Bas Bron zijn dertien jaar na Watskeburt!? immer een begrip in de Lage Landen.

Als vaandeldragers van de jeugdcultuur ontwikkelde De Jeugd zich als deel van het Nederlandse erfgoed: ‘watskeburt’ is opgenomen in het Prisma woordenboek. De hits en legendarische shows spreken voor zichzelf. Na het laatste album Manon, een plechtige ode aan de vrouw, is het slechts gissen wat De Jeugd nog verder aan De Formule kan toevoegen. Dat het moddervet wordt, staat gelukkig wel gewoon vast.

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: 27 december
Zaal: Annabel, Rotterdam
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek