De Jeugd van Tegenwoordig naar Paradiso

Ticketmaster
De Jeugd van Tegen- woordig naar Paradiso
De Jeugd van Tegen- woordig naar Paradiso

Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. Ze steken de hele stad in de fik. Let’s go.

Sinds hun eerste album ‘Parels Voor De Zwijnen’ is De Jeugd Van Tegenwoordig aan het winnen. Faberyayo, Vieze Freddy, Willie Wartaal en Bas Bron vormen samen het viertal dat begint aan hun zesde album.

Het begon voor velen allemaal bij de hitsingle ‘Watskebeurt’, die om de havenklap op TMF verscheen of op de radio voorbijschoot. Hierna verscheen hitsingle na hitsingle, uitverkochte tours, en een overvolle Alpha op Lowlands.

Na hun vijfde album ‘Manon’ en de hilarische ‘Watskebeurt’ musical maakt het viertal zich klaar voor een nieuwe tour met een nieuw album. Op zaterdag 9 december 2017 treedt ‘De Jeugd’ op in Paradiso.

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: 9 December 2017 ”
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek