Dermot Kennedy naar Doornroosje

Ticketmaster
Dermot Kennedy naar Doornroosje
Dermot Kennedy naar Doornroosje

Met enkel zijn debuut EP ‘Doves & Ravens’ op zak, heeft Dermot Kennedy al bereikt waar menig singer-songwriter alleen maar van kan dromen. Zo stond deze jonge Ierse zanger en muzikant al in het voorprogramma van Glen Hansard en James Vincent McMorrow. Zijn romantische folkpop-nummer ‘After Rain‘ tikt al bijna de 24 miljoen streams aan op Spotify. Het is ook allemaal geen wonder als je luistert naar zijn nummers, doordrenkt van rauwe vocalen, poëtische teksten en op rhythm&blues geïnspireerde drums.

Dermot Kennedy
Datum: 19 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start vrijdag 13 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek