Dorantes naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Dorantes naar De Oosterpoort
Dorantes naar De Oosterpoort

Samen met contrabassist Francis Posé en percussionist Javier Ruibal komt de Spaanse flamencopianist David Peña Dorantes met de gepassioneerde formatie Dorantes Trio op 8 november naar De Oosterpoort!

De Spaanse flamencopianist en componist David Peña – of Dorantes zoals zijn bijnaam luidt – speelde met zijn opvallende jazzy benadering van traditionele flamenco al kasten vol onderscheidingen bij elkaar. Dorantes omschrijft zijn genre als ‘Freejazz Flamenco’. De formatie Dorantes Trio zoekt de grenzen op binnen Noord-Afrikaanse invloeden afgewisseld met flamenco en latin jazz.

Zijn voorgaande albums Orobroy (1998), Sur (2001) en Without walls! (2012) waren al zeer succesvol en Dorantes’ nieuwste album El Tiempo Por Testigo is vorige maand verschenen. Dit album is opgenomen in zijn eigen studio en hierop presenteert hij naast vernieuwde versies van bestaande nummers ook een aantal nieuwe releases. Veel van deze nummers zullen ongetwijfeld tijdens zijn concert in De Oosterpoort de revue passeren.

Dorantes
Datum: Woensdag 8 november
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek