Eek-A-Mouse naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Eek-A-Mouse naar Tivoli- Vredenburg
Eek-A-Mouse naar Tivoli- Vredenburg

De onverwoestbare Jamaicaanse reggae-artiest Eek-A-Mouse vertegenwoordigt het rauwe en authentieke in een genre dat steeds gladder wordt. Elk optreden van Eek-A-Mouse is een belevenis, niet alleen vanwege zijn ijzersterke repertoire (met klassiekers als Ganja Smuggling, Wa-Do-Dem en Rude Boy Jamaican), maar ook vanwege zijn vocale acrobatiek. Zijn stijl wordt ‘singjaying’ genoemd, een combinatie van ‘singing’ en ‘deejaying’ – het leverde hem in een Amerikaanse krant de eretitel ‘de Al Jarreau van de reggae’ op. Zoals Eek-A-Mouse zelf zegt: The mouse is in the house – MEEE-OWWW!

Eek-A-Mouse
Datum: 30 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek