Glen Hansard naar TivoliVredenburg (Extra concert)

Ticketmaster
Glen Hansard naar Tivoli- Vredenburg
Glen Hansard naar Tivoli- Vredenburg

Het is dat de titel al toebehoort aan James Brown, anders zouden we de Ierse singer-songwriter Glen Hansard ‘the hardest working man in showbusiness’ noemen. Hansard richtte in 1990 The Frames op, de indierockband die vooral in hun thuisland een stevige populariteit geniet. Hij schrijft nummers voor soundtracks, voor collega-artiesten en werkte geregeld samen met Eddie Vedder. Ook Glen Hansards solocarrière komt de laatste tijd goed op stoom: beïnvloed door Van Morrisson, Bob Dylan en Leonard Cohen leverde hij al twee prachtplaten af, met Didn’t He Ramble (2015) als laatste en beste!

Glen Hansard
Datum: 10 februari (Extra concert)
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek