Greenleaf + The Atomic Bitchwax + Steak naar Doornroosje

Ticketmaster
Greenleaf + The Atomic Bitchwax + Steak naar Doornroosje
Greenleaf + The Atomic Bitchwax + Steak naar Doornroosje

De Zweedse band Greenleaf voert je terug naar de jaren zeventig met zompige blues-boogie riffs, een vleugje psychedelica en de nodige stoner invloeden.

De band rond gitarist Tommi Holappa (Dozer) heeft met het meest recente album ‘Rise Above The Meadow’ een ijzersterk album uitgebracht. Het vervolg op het toch al niet misselijke ‘Trails & Passes‘. Hiermee bewijst de band een blijvertje te zijn met hun gruizige sound, die swingt en rockt in de beste traditie. Up tempo nummers worden afgewisseld met rustiger meer uitgesponnen materiaal. Alles met een moderne retro vibe. Greenleaf past daarmee keurig in het rijtje namen als Graveyard, Truckfighters en Kadavar. Fans van deze bands weten dan wel genoeg.

Fans van solide en aanstekelijke stonerrock kunnen al sinds 1992 terecht bij The Atomic Bitchwax. De Amerikaanse band bevindt zich in dezelfde hoek als Karma to Burn, Kyuss, Orange Goblin en Monster Magnet. De combinatie van psychedelische 60’s en 70’s riff rock kan al jaren op een brede fanschare rekenen. Ze hebben reeds vijf albums uitgebracht op het befaamde Teepee Records. Het zesde album is in de maak. Verwacht vanavond niets anders dan één en al groove van deze mannen!

Greenleaf + The Atomic Bitchwax + Steak
Datum: 13 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek