Inglorious naar 013

Ticketmaster
Inglorious naar 013
Inglorious naar 013

Met hun 70’s hardrock riffs en soulvolle vocalen kan de muziek van Inglorious in een adem genoemd worden met bands als Rainbow, Led Zeppelin, Van Halen en Whitesnake. Sinds de release van hun gelijknamige debuutalbum in 2016 zijn de Britten niet te stoppen. Het was dan ook geen verrassing dat de heren afgelopen september de Main van 013 op zijn kop wisten te zetten als de support van Steel Panther.

Voor hun nieuwe album werkte ze samen met de legendarische producer Kevin Shirley (bekend voor zijn werk met Iron Maiden, Aerosmith, Led Zeppelin, Joe Bonamassa and Black Stone Cherry). Maar vanavond komen ze met een nieuwe plaat op zak op eigen houtje terug naar 013. I Gotta Feeling dat dat wel goed gaat komen!

Inglorious
Datum: wo 6 dec ’17
Zaal: 13
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets vanaf 14 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek