Jett Rebel naar Paradiso

Ticketmaster
Jett Rebel naar Paradiso
Jett Rebel naar Paradiso

In 2018 bestaat Paradiso 50 jaar en dat zorgt voor een jaar dat bol zal staan van bijzondere activiteiten en programma’s. De aftrap van het feestjaar vindt plaats op maandag 1 januari met een concert van Jett Rebel.

Sinds zijn in 2014 verschenen debuutalbum ‘Venus & Mars’ dendert de sneltrein van Jett Rebel, de artiestennaam van artiest Jelte Tuinstra, onverstoord door Nederland. De jonge muzikant kon de afgelopen jaren Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extravagante show in Ahoy op zijn CV bijschrijven. Zijn nog korte carrière leverde een Edison, Zilveren Notekraker en meerdere 3FM Awards op.

Voor het album ‘Super Pop’, dat begin 2017 verscheen, vond Jett Rebel zich opnieuw uit. Het completeerde Jett’s ambitie om drie platen in één jaar af te leveren. Drie totaal verschillende albums, die zijn experimenteerdrift aantonen. Dat ook de live-shows van Jett Rebel vol verrassingen zitten, is ondertussen een gegeven: de concerten duren niet zelden meer dan drie uur en zitten vol uitprobeersels die aantonen dat de alleskunner letterlijk en figuurlijk niet te stoppen is.

Jett Rebel
Datum: 1 Januari 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek