Leuk dat je d’r bent Band naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Leuk dat je d’r bent Band naar Tivoli- Vredenburg
Leuk dat je d’r bent Band naar Tivoli- Vredenburg

De Leuk Dat Je D’r Bent Band is de enige echte partyband van Nederland! Met hun setlist van keihard meezingbare en meespringbare covers veranderen ze zelfs een congres van accountants in een dampende stampende massa. Als een stoomwals laat De Leuk Dat Je D’r Bent Band elk publiek overrompeld achter met hun superselectie uit de moderne popgeschiedenis. Geen grijsgedraaide disco uit de seventies, maar Black Eyed Peas, David Guetta, U2, Coldplay, Faithless, DJVT, Prince, De Dijk, Pink, Beastie Boys en vele anderen. Of zoals ze zelf zeggen: Een feest is geen feest als de leukband niet is geweest!

Leuk dat je d’r bent Band
Datum: 13 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek