Max naar de Melkweg

Ticketmaster
Max naar de Melkweg
Max naar de Melkweg

Maxwell George (Max) Schneider is een Amerikaanse acteur en singer-songwriter. Hij begon met zingen op zijn derde, en is hiermee nooit meer gestopt. Je kunt hem kennen van zijn Youtube-kanaal waarop hij regelmatig covers van bekende artiesten plaatst. Samen met Kurt Schneider en Victoria Justice maakte hij een Bruno Mars-medley, een Maroon 5-medley, een Justin Timberlake-medley en een feestdagmedley. Maar het bleef niet bij Youtube-filmpjes. In 2013 bracht hij zijn eerste single Nothing Without Love uit. Nu zijn ”The Lights Down Low” EP uit is, is hij helemaal ready deze aan ons te laten horen. Be there!

Max
Datum: 06 Januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 13 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek