Noam Vazana naar Paradiso

Ticketmaster
Noam Vazana naar Paradiso
Noam Vazana naar Paradiso

Ladino zangeres Noam Vazana speelde al op North Sea Jazz, Music Meeting en Jazzahead en scoorde al goed op iTunes: het gaat Ladino zangeres Noam Vazana de laatste tijd voor de wind. Haar nieuwste formatie ‘Nani’ presenteert nu het album Andalusian Brew met een lange tournee door de VS, Canada en Europa. Naar eigen zeggen is Nani een ‘progressief Ladino-ensemble’ dat de Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz vermengt op een warme en hedendaagse manier. Met een instrumentatie van gitaren, elektronica en Vazana’s hypnotiserende stem is Nani een frisse bries in het Ladino-landschap.

Noam Vazana
Datum: 13 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets vanaf 13 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek