PARTYNEXTDOOR naar de Melkweg

Ticketmaster
PARTY- NEXT- DOOR naar de Melkweg
PARTY- NEXT- DOOR naar de Melkweg

Na de release van zijn highly anticipated mixtape ‘Seven Days’, trekt PARTYNEXTDOOR langs 16 Europese steden met zijn Infinity Tour, met Jessie Reyez als support aan z’n zijde. Ofwel: zijn grootste Europese tour to date! De zanger, songwriter en producer lanceerde zichzelf richting sterrendom met zijn self-titled debuutmixtape, waarop je o.a. de hit ‘Over Here’ terugvond die de Canadees samen met Drake chreef. Sindsdien werkte hij samen met Future, Drake, Travis Scott, Rihanna en ga zo maar door, en verdiende hij zijn eerste Billboard nr. 1 stek met zijn bijdrage aan Rihanna’s hit single ‘Work’. De beste man heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd, 12 februari gaan we ‘t meemaken!

PARTYNEXTDOOR
Datum: 12 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 13 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek